گزیدگی مامور منابع طبیعی

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۲ کد : ۹۴۳۵ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۲
گزیدگی مامور منابع طبیعی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: در جریان اطفای آتش متاسفانه رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش دچار مارگزیدگی با مار افعی شد که بالافاصله وی برای درمان به بیمارستان ولیعصر(عج) اراک منتقل شد و خوشبختانه حال عمومی وی خوب است.
 

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از حریق 400 هکتار از مراتع روستای ابردر تفرش خبر داد.

عبدالحسین محمدی بیان کرد: در این حریق 400 هکتار از مراتع از بین رفت، افزود: در جریان اطفای آتش متاسفانه رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دچار مارگزیدگی با مار افعی شد که بالافاصله وی برای درمان به بیمارستان ولیعصر(عج) اراک منتقل شد و خوشبختانه حال عمومی وی خوب است.

وی با بیان اینکه عصر روز گذشته در ساعت 17 حریق مراتع روستای ابردر شهرستان تفرش گزارش شد که تا 2 بامداد اطفای حریق به طول انجامید.

محمدی حریق مراتع استان از ابتدای سال تاکنون را 2 هزار و 732 هکتار در قالب 93 فقره دانست و گفت: بیشترین میزان آتش‌سوزی مراتع با 920 هکتار در اراک گزارش شده است. این درحالی است که در سال گذشته مجموعا 178 هکتار از مراتع استان مرکزی دچار حریق شد، اما در سال جاری به دلیل بارش ‌ های شدید بهاره، سرسبزی جنگل‌ها و مراتع که امروز به دلیل گرما رو به خشکی رفته‌اند آتش‌سوزی مراتع به شدت افزایش یافته است.


اخبار مرتبط


نظر شما :