توزیع نهال پیش از شکوفه زدن

۰۵ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۲:۰۵ کد : ۹۰۷۹۱ اخبار استان
تعداد بازدید:۱
توزیع نهال پیش از شکوفه زدن
توزیع نهال در اواخر اسفند به علت شکوفه زدن امکان‌پذیر نیست.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک توزیع چهار میلیون اصله نهال در استان مرکزی آغاز شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گفت: این میزان توزیع نهال در ادامه طرح نهضت ملی کاشت یک میلیارد درخت در کشور است.

محمدی افزود: یک میلیون و ۱۰۰ هزار اصله از نهال‌های تولیدی، گونه زراعت چوب و صنوبر و بقیه از گونه‌های جنگلی که نیاز آبی کم دارند، است و کشاورزان و شهروندانی که دارای زمین هستند، می‌توانند درخواست خود را به منابع طبیعی در شهرستان‌ها ارسال کنند.

او گفت: تا کنون ۱۵۰ هزار درخواست از شهرداری‌ها به استان رسیده است و صنعتگران و مردم نیز می‌توانند با مراجعه به منابع طبیعی شهرستان‌ها درخواست خود را ارائه دهند تا با بررسی موقعیت زمین، حواله برایشان صادر شود.

محمدی باتوجه به سرمای زودرس امسال این را هم گفت که اکنون بهترین فرصت برای کاشت نهال است؛ زیرا در اواخر اسفند و فروردین نهال شکوفه زده و قابل توزیع نیست و این در حالی است که بیشتر نهال‌ها خزان کرده و آماده توزیع هستند. بنا بر این از مردم درخواست داریم تا هرچه زودتر برای درخواست نهال اقدام کنند.

کلیدواژه‌ها: توزیع نهال پیش از شکوفه زدن


اخبار مرتبط


نظر شما :