تخریب و تصرف اراضی ملی پلاک بزینجرد شهرستان کمیجان
به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کمیجان، محسن یوسفی افزود:در این بازرسی یک مورد تصرف اراضی ملی شناسایی شد و گزارش مربوطه توسط یگان حفاظت تهیه و متصرف جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح ارجاع شد.
یوسفی بیان داشت: برخورد با تخلفات و تصرفات غیرمجاز در اراضی ملی در راستای حفاظت از حقوق عامه با رویکرد پیشگیری از وقوع جرائم در دستور کار قرار دارد که در صورت شناسایی تصرفات اراضی ملی نیز با صدور دستورات و اقدامات به موقع و قاطع از هرگونه تضییع منافع عمومی جلوگیری میشود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کمیجان عنوان کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخریب، تصرف و یا ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی ملی می توانند موارد را از طریق شماره تلفن ١۵٠۴ و ١٣٩ به صورت ٢۴ ساعته و شبانه روزی به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری استان گزارش دهند.

نظر شما :