گام اساسی منابع طبیعی با مشارکت مردم بسوی تولید و کاشت یک میلیارد نهال

۲۶ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۴ کد : ۵۵۷۴۳ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
گام اساسی منابع طبیعی با مشارکت مردم بسوی تولید و کاشت یک میلیارد نهال
رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در دومین جلسه ستاد نهضت مردمی تولید و کاشت یک میلیارد نهال که بصورت ویدئو کنفرانس با مدیران کل منابع طبیعی استان ها برگزار شد گفت: منابع طبیعی مصمم است با توجه به ظرفیت هایی که در کشور وجود دارد با مشارکت مردم نسبت به تولید و کاشت یک میلیارد نهال اقدام نماید.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی، عباسعلی نوبخت افزود: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، پایین بودن سرانه فضای سبز و قرار گرفتن ایران در زمره کشورهای با پوشش کم جنگل ما را مکلف کرده در یک بازه زمانی چهار ساله نسبت به تولید و کاشت یک میلیارد نهال اقدام نماییم اما در این مسیرهیچ گاه کیفیت را فدای کمیت نخواهیم کرد و در تولید بذر و نهال قطعاً موضوع کیفیت برای سازمان مهم و قابل توجه است.
  نوبخت همچنین گفت: توسعه فضای کشور و توجه بیشتر به منابع طبیعی و محیط زیست موضوع تازه ای نیست و مقام معظم رهبری، رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی همواره روی موضوع درختکاری و کاشت نهال  تاکید داشته اند و ما به عنوان متولیان این امر وظیفه داریم با برنامه ریزی و انجام مطالعات و بکار گیری از ظرفیت های موجود بویژه ظرفیت های مردمی برای دستیابی  به اهداف پیش روی منابع طبیعی حرکت کنیم.

 

کلیدواژه‌ها: گام اساسی منابع طبیعی با مشارکت مردم بسوی تولید و کاشت یک میلیارد نهال


اخبار مرتبط


نظر شما :