محموله غیر مجاز شیره گیاه باریجه در شهرستان تفرش کشف شد

۱۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۲ کد : ۵۲۲۱۴ اخبار استان
تعداد بازدید:۲
محموله غیر مجاز شیره گیاه باریجه در شهرستان تفرش کشف شد
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش گفت: محموله غیرمجاز شیره گیاه باریجه توسط نیروهای یگان منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان کشف و ضبط شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به نقل از ایرنا مجتبی مومن افزود: این محموله به وزن  ۳۰۰ کیلوگرم شیره گیاه دارویی باریجه توسط نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش با هماهنگی دستگاه قضایی و همکاری مامورین نیروی انتظامی پاسگاه بازرجان کشف شد.

وی ادامه داد: این محموله در ارتفاعات کوه امجک تفرش، محل بهره‌برداری باریجه در شهرستان تفرش، کشف و ضبط شد و ضمن تشکیل پرونده، برای ادامه مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش ارزش شیره گیاه کشف شده در این شهرستان را سه میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پس از طی مراحل قضایی، شیره این گیاه به صورت مزایده فروخته و منابع حاصل از آن به خزانه دولت واریز می شود.

مومن خاطرنشان کرد: گیاه باریجه جزو اقلام مجاز مشروط بوده و برداشت و حمل این گیاه نیازمند دریافت مجوز قانونی از اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی داشته و بهره‌برداری و حمل بدون مجوز این گیاه دارویی و صنعتی، جرم محسوب می‌شود.

کلیدواژه‌ها: محموله غیر مجاز شیره گیاه باریجه در شهرستان تفرش کشف شد


اخبار مرتبط


نظر شما :