معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از زیر حوزه آبکمر تفرش بازدید کردند.

۰۳ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۱ کد : ۵۱۷۸۳ شهرستان تفرش
تعداد بازدید:۱
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از زیر حوزه آبکمر تفرش بازدید کردند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تفرش گفت: معاون آبخیزداری، رئیس اداره آبخیزداری، رئیس اداره طرح و برنامه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به همراه فخرایی دکترای آبشناسی و زمین‌شناسی از زیرحوزه آبخیز آبکمر این شهرستان برای اجرای عملیات آبخیزداری بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی مجتبی مومن افزود: با توجه به اختصاص 200 میلیارد ریال منابع مالی با پیگیری نماینده مردم فراهان، تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی به این حوزه آبخیز، مقرر شد عملیات آبخیزداری (احداث گابیون) به صورت سراب و پایاب اجرا و در نقطه تلاقی دو آبراهه، بند سنگی‌ملاتی برای ذخیره‌آب به منظور مدیریت و تامین آب احداث شود.

وی ادامه داد: با بررسی‌های انجام شده و تحقق بودجه، اداره آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی، عملیات آبخیزداری (کنترل رسوب و سیلاب و ذخیره‌سازی آب) را اجرا می کند

 

کلیدواژه‌ها: معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی از زیر حوزه آبکمر تفرش بازدید کردند.


اخبار مرتبط


نظر شما :