برگزاری جلسه کارگروه رفع تداخلات شهرستان اراک
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی محمد رضایی افزود: هدف اصلی از این طرح رفع موانع اراضی ملی و مستثنیات در بخش کشاورزی و سنددار کردن زمینها، در عین حال حفظ و حراست از زمینهای ملی و منابع طبیعی است.
وی ادامه داد: این نشست در راستای بررسی مسائل و مشکلات اجرای طرح کاداستر پلاک های داودآباد و مرادآباد ، بررسی گزارش عملکرد و میزان درصد پیشرفت فیزیکی ۲۸ پلاک در حال اجرای کاداستر و پیشنهاد پلاک های واجد شرایط جهت طرح در کمیسیون رفع تداخلات برگزار شد.
در ادامه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اراک گفت: اجرایی شدن آییننامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع ، گامی بزرگ و تاریخی برای رفع تداخلات اراضی ملی، دولتی و مستثنیات کشاورزان است که ناشی از اجرای برخی قوانین و مقررات موازی بوده است و هدف ما کاهش اختلافات ملکی باقیمانده و همچنین بررسی نقشهها و اطلاعات توصیفی کاداستر پلاکها در طول چند دهه گذشته می باشد.

نظر شما :