آیین کاشت نهال همزمان با سومین روز هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در کارخانه پروفیل ساوه برگزار شد

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۱ کد : ۴۶۶۸۱ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه گفت: آیین نهال کاری همزمان با سومین روزاز هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محوطه کارخانه پروفیل این شهرستان برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه افزود: آیین نهال کاری همزمان با سومین روز از هفته منابع طبیعی و آبخیزداری در محوطه کارخانه پروفیل این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی ،کامیار گراوند افزود: برگزاری جلسه مشترک اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوه به منظور اجرای طرح همیاران طبیعت از دیگر برنامه‌های روز سوم هفته منابع طبیعی در این شهرستان بود.

وی ادامه داد: جلب مشارکت دانش آموزان و ترویج فرهنگ منابع طبیعی و افزایش سطح دانش افراد به عنوان همیار دانش آموز و همیار مروج از جمله اهداف برگزاری این دیدار بود.


اخبار مرتبط


نظر شما :