مراسم گرامیداشت دهه فجر و روز زن برگزار شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۵ کد : ۳۴۷۰۸ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۱
مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی ایران و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) صبح روز دوشنبه با حضور بانوان در سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی برگزار شد

 

مراسم گرامیداشت چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی ایران و ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) صبح روز دوشنبه با حضور بانوان در سالن جلسات اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی برگزار شد.

در ابتدای مراسم محمد فلاح معاون برنامه ریزی و پشتیبانی این اداره کل ضمن خوشامد گویی ، دهه مبارک فجر و ولادت حضرت زهرا (س) را تبریک گفتند و این روز را گرامی داشتند.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آخیزداری استان مرکزی در این جلسه ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و روز زن و مادر گفت: ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) بهترین بهانه و فرصت برای ارج نهادن و قدردانی از زحمات و تلاش های این قشر زحمت کش جامعه است.

حجت الاسلام « عبداللهی» افزود: به ویژگی های بارز اخلاقی، تربیتی و فردی حضرت فاطمه زهرا(س) اضاف کرد: افتخار می کنیم، اسلام چنین زنانی را تربیت کرده که امروزه حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی برای دختران، زنان و حتی جوامع بشری است.

وی تاکید کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) برای همسر و فرزندان خود فردی فداکار، مهربان، دلسوز، از جان گذشته، عالم و ... بود که امروزه از آنان به افتخار یاد می کنند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول بیش از 4 دهه از آن گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به برکت خون شهدا، کشورمان در بسیاری از عرصه ها به دستاوردهای بزرگی دست یافته که نمونه بارز این امر رشد تولید علم و فناوری ها می باشد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه این اداره کل با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ، که نام ایرانی دشمن را به لرزه می افکند ، جهانیان را به لرزه می افکند ، دشمن می داند ایران در مقابل رفتار آنها پاسخ کوبنده و شکننده می دهد لذا جرأت نزدیک شدن به ایران را ندارند.

در ادامه کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده با حضور استاد ، سرکار خانم علیزاده مشاور محترم مرکز بهداشت استان مرکزی برگزار شد و ایشان نیز موضوعاتی در زمینه های مختلف از جمله خود باوری ، اعتماد به نفس ، عزت نفس و غیره بحث نمودند.

در پایان مراسم نیز مداح اهل بیت (ع) علیرضا زهره وند مولودیه خوانی نمودند و از حضرت زهرا (س) به عنوان بهترین الگو یاد نمودند و این که باید همیشه قدردان زحمات بی انتهای مادرانمان باشیم و برای همیشه احترام مادر را باید نگه داشت.



اخبار مرتبط


نظر شما :