بازدید نماینده محترم مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از پروژه های آبخیز اجرا شده از محل صندوق توسعه

۰۹ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۷ کد : ۳۰۶۰۰ اخبار قدیمی
تعداد بازدید:۲
بازدید نماینده محترم مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از پروژه های آبخیز اجرا شده از محل صندوق توسعه
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در حاشیه بازدید از از روستاهای نوبران ساوه گفت: تا پایان امسال نیمی از اراضی ملی این استان تعیین تکلیف می‌شود.

 مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی در حاشیه بازدید از از روستاهای نوبران ساوه گفت: تا پایان امسال نیمی از اراضی ملی این استان تعیین تکلیف می‌شود.

محمدی با اشاره به ۲ میلیون هکتار اراضی ملی در استان مرکزی افزود: نقشه کاداستر یک میلیون هکتار از اراضی استان تا پایان سال تهیه و تعیین تکلیف می‌شود و بر این اساس، اختلافات این میزان اراضی بین کشاورزان و منابع طبیعی برطرف خواهد شد.

وی گفت : اجرایی شدن طرح کاداستر بسیاری از اختلافات و تداخلات در حوزه اراضی ملی را برطرف می‌کند و اراضی کشاورزی کشاورزان و جوامع روستایی را سنددار خواهد کرد و از حمایت‌های جانبی سنددار شدن اراضی کشاورزی بهره برداری کنند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی هم در این بازدید گفت: در سال جهش تولید با اصلاح قوانین باید روستاها را به دوران مولد بودن در زمینه های کشاورزی و دامداری برگردانیم.

حجت الاسلام سبزی با اشاره به تلاش برای کاهش مشکلات مردم افزود: رفع موانع تولید و محدودیت های مردم در زمینه های کشاورزی، یکی از دلایل عضویت در کمیسیون کشاورزی بود.

فرماندار ساوه هم در این بازدید حضور در روستا‌ها را یکی از برنامه‌های اصلی مدیران شهرستان بیان کرد و گفت: بررسی نیازمندی‌ها منجر به تصمیم‌گیری صحیح در کمیته برنامه‌ریزی با تاکید بر اولویت بندی پروژه‌ها و اتخاذ راهبرد مناسب می‌شود.

میرزایی افزود: حضور در بین مردم و روستا‌ها علاوه بر آشنایی با ظرفیت‌های بالقوه محلی و دیدار چهره به چهره با مردم، باید دارای خروجی مناسبی بوده تا مردم به طور عینی شاهد اراده و یقین رفع مشکلات باشند.

 

 



اخبار مرتبط


نظر شما :