اجرای سه پروژه آبخیزداری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زرندیه گفت: امسال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی مبلغ 2.415.000.000 (دو میلیارد و چهارصد و پانزده میلیون تومان ) برای اجرای سه پروژه آبخیزداری به این شهرستان آختصاص یافت.
علیرضا خرمشاهی بیان کرد: این پروژه ها شامل عملیات آبخیزداری حوضه آبخیز کبود کمر خرقان ، عملیات آبخیزداری حوضه آبخیز منجقان ، عملیات آبخیزداری پخش سیلاب حوضه آبخیز پرندک می باشد
خرمشاهی با اشاره به اینکه: تکمیل این پروژه طرح های آبخیزداری بالغ بر 1000 ( هزار ) خانوار در شهر پرندک و روستا های حومه آن و همچنین 150 خانوار در کبود کمر و منجقان خرقان از مزایای آن برخوردار خواهند شد .
وی توضیح داد : هدف از اجرای طرح پخش سیلاب پرندک جلوگیری از ورود سیلاب به شهر پرندک و تغذیه آبهای زیر زمینی و افزایش پوشش گیاهی می باشد که شامل عملیات احداث خاکریزهای پخش سیلاب و گابیون بندی ( سازه های توری سنگی ) می باشد .
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دلیجان اظهار داشت: عملیات آبخیزداری در منجقان و کبود کمر نیز شامل عملیات سنگ و ملاتی و گابیون بندی و ساخت بند های زیر زمینی است با هدف جلوگیری از فرسایش کف و کنار رودخانه، جمع آوری رسوبات رودخانه ای ، تغذیه آبهای زیرزمینی ، افزایش آبدهی رودخانه و سطح زیر کشت روستائیان و ساکنان حوضه و افزایش درآمد بهره برداران می باشد و تاکنون در حدود 30 درصد اجرائی گردیده است .

نظر شما :