22 هکتار از اراضی ملی دلیجان رفع تصرف شد
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دلیجان گفت: پارسال 22 هکتار از اراضی ملی این شهرستان که به صورت غیرقانونی تصرف شده بود، با حکم قضایی از دست زمین خواران خارج شد.
سید ابوالفضل نصرالهی افزود: این اراضی در راستای اجرای ماده 55 قانون حفاظت از دست زمین خواران باز پس گرفته شده است.
وی بیان کرد: تعادل بین دام و مرتع از بهترین راهبردها برای جلوگیری از تخریب عرصه های ملی است و در این زمینه، پارسال 850 راس دام غیر مجاز از مراتع دلیجان خارج شده است.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری دلیجان گفت: با توجه به پوشش گیاهی این شهرستان، بیش از یک هزار و 600 خانوار از مراتع دلیجان بهره برداری می کنند.
نصرالهی افزود: اجرای ممیزی، تجدید ممیزی، قرق مراتع، جلوگیری از دام غیر مجاز و خروج دام غیر مجاز از اقداماتی است که برای حفظ، اصلاح و احیای مراتع دلیجان در دستور کار است.
از مجموع 220 هزار هکتار اراضی ملی مرتعی شهرستان دلیجان، 66 هزار هکتار مراتع درجه یک، 66 هزار هکتار مراتع متوسط و بقیه فقیر و بسیار فقیر است.

نظر شما :