برگزاری مراسم ولادت با سعادت حضرت زینب (س)
به مناسبت فرارسیدن ولادت با سعادت حضرت زینب (س) جلسه ای با حضور همکاران خانم شاغل در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی و اداره شهرستان اراک در محل سالن جلسات برگزار گردید .
مسئول نمایندگی ولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی ضمن تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار در خصوص چگونگی نامگذاری ایشان و فلسفه این انتخاب از سوی رسول گرامی اسلام (ص) مطالبی را بیان داشت.
حجت الاسلام عبدالهی یاد آور شد: همه فضائل حضرت زینب (س) را می توان در نام ایشان که زینت پدر قرار داده شد خلاصه کرد.
وی خاطر نشان کرد: ملاک برتری در قرآن سه چیز می باشد 1- علم و دانش 2- جهاد 3- تقوا که حضرت زینب در همگی این موارد سرآمد و نمونه می باشند.
سپس در ادامه جلسه نیز همکاران خانم « سوالات خود را در خصوص مسائل مختلف احکام ، عقیدتی و ... مطرح نمودند که پاسخ های مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه را در پی داشت .

نظر شما :