خطر وقوع حریق در کمین مراتع استان مرکزی/ مناطق بحرانی در استان شناسایی شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: با توجه به وضعیت پوشش گیاهی مراتع و گرمای هوا، اوج وقوع حریقها در تیرماه ماه است که باید مراقبتهای لازم برای پیشگیری از وقوع آتش سوزی انجام شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به نقل از پایگاه خبری دیار آفتاب، عبدالحسین محمدی با اشاره به خطر وقوع حریق در مراتع استان بیان کرد: با توجه به پوشش مراتع استان بخصوص گونههای یکسالهای که رو به خشکی میروند نیاز است که با نزدیک شدن به فصل گرما مراقبتهای لازم برای پیشگیری از وقوع آتشسوزی انجام شود.
محمدی تصریح کرد: برنامه مفصلی برای جلوگیری از حریق تعریف شده چراکه هرچه بتوانیم در راستای کاهش حریق اقدام کنیم خسارت وارده به مراتع کمتر خواهد بود.
وی ادامه داد: آمار ۱۰ سالهای از مناطق در معرض حریق در استان جمعآوری شد که بر اساس آن مناطق بحرانی انتخابشده تا بتوانیم برای کاهش حریق برنامهریزی کنیم.
ایشان تأکید کرد: اخیراً مصوبهای در مدیرت بحران استان گذرانده شد که بهمنظور مقابله با حریق همه دهیاریها باید از محل اعتبارات خود ۴ دستگاه دمنده خریداری کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی افزود: با توجه به اینکه برخی حریقها در حاشیه شهرها اتفاق میافتد و آتشنشانی باید تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشد لذا و هر آتشنشانی در سطح استان موظف است برای خرید ۵ دستگاه دمنده اقدام کند.
محمدی هشدار داد: معمولاً از اوایل تیرماه گزارشات حریق را خواهیم داشت و اوج آن نیز در همین ماه است که امیدواریم با همیاری مردم حداقل آتشسوزی را در مراتع استان داشته باشیم چراکه بیتوجهی به این موضوع باعث وقوع آتشسوزی خواهد شد و میتواند دامنه گستردهای از منابع طبیعی استان را دچار خسارت کند.
وی خاطرنشان کرد: تلفن ۱۵۰۴ اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی اما ده گزارشگیری در رابطه با وقوع حریق در مراتع استان است و یگان حفاظت منابع طبیعی سریعاً در محل حضور پیدا خواهد کرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی تأکید کرد: نیاز است شهروندان در صورت نیاز به افروختن آتش، موارد ایمنی را به دقت رعایت و قبل از ترک محل از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کنند.
ارسال به دوست