دلیل آغاز نشدن احیا و بازسازی عرصههای طبیعی تخریب شده توسط معادن در استان مرکزی
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: هنوز لیست معادنی که کار برداشت آنها به صورت کامل متوقف شده به ما اعلام نشده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به نقل از ایسنا عبدالحسین محمدی ، در خصوص احیا و بازسازی عرصه های منابع طبیعی در استان اظهار کرد: یکی از اقداماتی که باید در استان صورت گیرد، احیا و بازسازی عرصه های طبیعی تخریب شده توسط معادن است.
وی با اشاره به اینکه استان مرکزی، استانی معدنی است و باید به این زمینه ورود کند، افزود: در این راستا با سازمان ثبت استان مکاتبه شده است که لیست معادنی که روند برداشت شان به اتمام رسیده است به منابع طبیعی معرفی کند.
محمدی تصریح کرد: تاکنون نام هیچ معدنی به منابع طبیعی اعلام نشده و تا زمانی که کار برداشت متوقف نشده باشد، نمی توان به احیای و بازسازی عرصه های تخریب شده ورود کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت معادن فی الذاته تخریب کننده است، گفت: شدت تخریب ها متفاوت است، معادن مس و فلزات شدت تخریب بالایی دارند، اما معادن سنگ تخریب کمتری ایجاد می کنند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اضافه کرد: به صورت میانگین هزینه های جبران تخریب های وارده به عرصه های طبیعی توسط معادن فلزی، بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان است و برای معادن با شدت تخریب کمتر، رقمی بین یک تا دو میلیارد تومان کفایت می کند، اما مسئله اینجاست که هنوز لیست معادنی که کار برداشت آنها به صورت کامل متوقف شده اعلام نشده است و در نتیجه کار احیا و بازسازی عرصه های طبیعی اسیب دیده از این محل نیز در استان فعلا آغاز نشده است.
ارسال به دوست