آغاز کاشت نهال طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت همزمان با سراسر کشور در شهرستان آشتیان

تاریخ انتشار : 1402/09/11 - ساعت انتشار: ١٧:١٥ - گروه خبری : شهرستان, آشتیان

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آشتیان گفت : اولین پویش نهال کاری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با مشارکت دهیاری کردیجان ، همزمان با سراسر استان و کشور در محل شهرک امید روستای کردیجان و مزرعه آقای خوش اقبال در روستای مزرعه نو این شهرستان آغاز شد

 

به گزارش روابط عمومی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آشتیان، ‌شنبه یازدهم آذرماه و به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی و همزمان با سراسر کشور، به همت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آشتیان و با همکاری دهیاری روستای کردیجان و کشاورز محترم آقای علی خوش اقبال در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و با هدف ایجاد توسعه فضای سبز، جلوگیری از فرسایش خاک ،افزایش جذب و نفوذ پذیری نزولات آسمانی ، کاهش آلودگی و تلطیف هوا با حضور فلاح معاون برنامه ریزی  مدیر کل منابع طبیعی ، وروانی فرماندار ،بخشدار ، آشتیانی مدیر جهاد ، نژادی مدیر آموزش و پرورش ، طهماسبی رییس هلال احمر و جمعی از مسئولان شهرستانی و با همکاری گروه‌های مردمی و جمعی از علاقمندان به طبیعت، کاشت نهال سرو خمره ای ، سنجد و زرشک ،  در محل شهرک امید روستای کردیجان و مزرعه آقای خوش اقبال انجام شد.

ابوطالبی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آشتیان در حاشیه این مراسم  اظهار کرد: در پویش آغاز نهال‌کاری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت،  یکهزار و دویست و پنجاه اصله نهال سرو ، زرشک و سنجد  در فضایی به مساحت متر مربع در محل شهرک امید روستای کردیجان و مزرعه آقای خوش اقبال در روستای مزرعه نو انجام شد.

ابوطالبی ادامه داد: سهم شهرستان آشتیان از طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت ۲۰۰ هزار نهال در سال اول است که  از طریق برگزاری پویش ها و طرق مختلف در اراضی این شهرستان کشت میگردد ..

طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت براي اجرا در یک بازه زمانی 4 ساله از سال 1402 لغایت 1405 تدوین شده و مقرر است تا در هر سال 250 میلیون اصله نهال در کشور کاشته شود. مقدمات اجرایی در خصوص تامین نهال مورد نیاز از سال 1401 آغاز شده است. ارتقا فرهنگ منابع طبیعی و تبدیل آن به معارف عمومی، احیاي جنگل‌هاي موجود، توسعه جنگل، ایجاد بوستان‌هاي جنگلی، توسعه زراعت چوب جهت تامین بخشی از نیاز چوبی کشور، کاهش گازهاي گلخانه‌اي از طریق ترسیب کربن و افزایش سرانه جنگل از دیگر اهداف این طرح است. سهم استان مرکزی از این طرح، 16 میلیون درخت است.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج