همدان/ پویش های بذرکاری و نهال کاری از اولویت های شهرستان بهار

تاریخ انتشار : 1401/10/05 - ساعت انتشار: ٠٩:٠٠ - گروه خبری : اخبار استان

پویش بذرکاری با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان، فرماندار و سایر مسئولان شهرستان بهار و نیز همیاران طبیعت و دانش آموزان مدرسه ابن سینا در روستای چایان بهار در سطح ۴۰ هکتار با هدف تقویت پوشش گیاهی است آغاز شد.

به گزارش خبرنگار پیام طبیعت- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار از وجود ۶۴۵ هکتار جنگل دست کاشت در این شهرستان خبر داد.

مهدی محمدی اظهار کرد: شهرستان بهار دارای ۴۲ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی بوده که ۶۴۵ هکتار آن به جنگل دست کاشت اختصاص دارد و این شهرستان دارای جنگل طبیعی نیست به همین منظور منظور و در راستای حفظ و تقویت پوشش گیاهی مراتع شهرستان ، اجرای پویش های بذرکاری و نهال کاری از اولویتهای این شهرستان است.

وی در ادامه با اشاره به پویش بذرکاری انجام شده  در تاریخ 29 آذرماه در شهرستان بهار عنوان کرد:  پویش بذرکاری با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان ، فرماندار و مسئولان شهرستان و نیز همیاران طبیعت و دانش آموزان مدرسه ابن سینای بهار درمراتع  روستای چایان بهار ۴۰ و در سطحی معادل هکتار با گونه های ارژن و بادامک انجام شد.

محمدی هدف از کشت بذر ارژن و بادامک(بادام‌کوهی) را تقویت پوشش گیاهی  و دلیل کشت بذرهای انتخابی را مقاوم بودن آنها دربرابر کم آبی دانست و تصریح کرد: بادامک درختچه‌ای سبز رنگ با گل‌هایی سفید رنگ بوده که در شیب ملایم کوهستان‌ها رشد داشته و دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری است و از ساقه آن نیز در سبد بافی استفاده می‌کنند

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بهار یادآور شد: سال گذشته نیز ۵۰هکتار بذر کاری مرتعی در روستای آق بلاق لتگاه کشت شد

محمدی در ادامه از کشت ۱۰۰هکتار گیاه دارویی موسیر در مراتع پنج روستای این شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: این میزان کشت موسیر در مراتع روستاهایی چون دهنو، چایان، وهنان، حیدره قاضی خان و فسیجان به صورت مشارکتی با هدف اصلاح و احیاء مراتع و تقویت بهره برداران و روستائیان از نظر اقتصادی انجام شده است.

وی با بیان اینکه بذر موسیر کشت شده در مراتع فوق توسط اداره منابع طبیعی تامین شده بود، اظهار کرد: حدود دو تا سه سال این میزان سطح زیرکشت مرتعی موسیر به صورت قرق بوده و سپس بهره برداری آن بر عهده روستائیان گذاشته می‌شود.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 

برای این خبر نظری ثبت نشده است
نظر شما
نام :
ايميل : 
*نظرات :
متن تصویر را وارد کنید:
 

خروج




سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در یک نگاه
  • سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به عنوان یک سازمان مستقل حاکمیتی، اجرایی و در جایگاه تشکیلات یکی از معاونت‌های وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت حفظ، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی و پایدار از منابع‌طبیعی تجدیدشونده کشور را بر عهده دارد. اعمال حاکمیت و مدیریت بر اراضی منابع‌طبیعی کشور که از آن به عنوان اراضی ملی و انفال هم یاد می‌شود، مأموریت خطیر و بی‌نظیر این سازمان است.

    هدف سازمان منابع‌طبیعی و آبخیزداری کشور، حفظ و حمایت، احیاء، توسعه و بهره‌برداری اصولی از جنگل‌ها، مراتع، اراضی جنگلی، بیشه‌های طبیعی، اراضی مستحدثه ساحلی، حفاظت‌ و حمایت از آب و خاک کشور از طریق مدیریت علمی بر حوزه‌های آبخیز و رعایت اصول توسعه پایدار می‌باشد.

ورود


تماس با ما
  • ستاد مرکزی:
    تهران - بلوار ارتش - بعد از مینی سیتی - کدپستی 1955756113
    تلفن: 4-02122446540 و 02122488530 و 02122446503
    دورنگار: 02122488556
    ملاقات مردمی: 02122488476
    پاسخگویی به شکایات: تلفن 02123563478 و فاکس: 02122488557
    آدرس تارنما: www.frw.ir
    صندوق پستی: info@frw.ir


    ساختمان شماره 2 (ستاد چالوس):
    چالوس - میدان معلم(مخابرات) - کدپستی ۴۶۶۱۹۵۳۵۳۷
    تلفن: 01152226521
    دورنگار: 01152249696

there is a pic here