۶ هزار اصله نهال در شهر جدید امیرکبیر کاشته شد

تاریخ انتشار : 1403/12/15 - ساعت انتشار: ١٣:٤٠ - گروه خبری : اخبار استان

۶ هزار اصله نهال روز چهارشنبه در اولین روز از هفته درختکاری با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استان مرکزی در شهر شهر جدید امیرکبیر کاشته شد.

به گزارش روابط عمومی منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی و به نقل از خبرنگار ایرنا:
 استاندار مرکزی در حاشیه این مراسم گفت: سطح جنگل مصنوعی در سطح استان قابل قبول شده است.

مهدی زندیه‌وکیلی افزود: منابع طبیعی استان با ایجاد نهالستان، تلاش دارد، فضای سبز را توسعه دهد که موفقیت‌های زیادی نیز تاکنون به دست آورده است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: منابع طبیعی آمادگی دارد نهال‌های تولیدی را با همکاری شهرداری‌ها در اختیار عموم مردم قرار دهد.

زندیه‌وکیلی افزود: نهال‌هایی که از سوی منابع طبیعی در اختیار مردم قرار می‌گیرد، غیرمثمر و برای توسعه فضای سبز پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: افزایش سطح فضای سبز یکی از راهکارهای مقابله با آلودگی هوا است و سایر راهکارها هم مورد توجه است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: مطالعات دالان سبز در منطقه چپقلی اراک با هدف افزایش پوشش گیاهی انجام شده است.

زندیه‌وکیلی افزود: امروزه با وجود نهال‌های گلدانی، کشت درخت فقط منحصر به زمان خاصی نیست و به صورت مستمر درختکاری ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: صنایع موظف هستند برای جلوگیری و کاهش آلودگی هوا نسبت به توسعه فضای سبز اقدام کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی هم گفت: در هفته منابع طبیعی، ۶۴ هزار اصله نهال و بذر در ۱۱۰ هکتار زمین کاشته می‌شود.

عبدالحسین محمدی افزود: چهار میلیون اصله نهال برای کشت در هفته منابع طبیعی در اختیار مردم قرار می‌گیرد که از این تعداد تاکنون ۷۰۰ نهال فضای سبز، زراعی و چوبی توزیع و کشت شده است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر هم گفت: هم‌اکنون سرانه فضای سبز در شهر جدید امیرکبیر ۲۰ هکتار است اما تلاش می‌کنیم این مهم در سال‌های آینده به ۳۰ متر برسد.

سعید میرزایی افزود: مجموع فضای سبز شهر جدید امیرکبیر چهار هکتار است.

استان مرکزی با ۲۹ هزار و ۵۳۰ کیلومتر مربع وسعت، ۱.۸۲ درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده که ۷۰ درصد آن را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل می‌دهند.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج