معاون دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان منابع طبیعی :
رویکرد بازرسی در منابع طبیعی پیشگیری از تخلف و اجرای درست قانون است
جلسه هم اندیشی روسای ادارات بازرسی و مدیریت عملکرد منابع طبیعی و آبخیزداری چهارشنبه ( 9 آبان) با حضور معاون دفتر بازرسی سازمان منابع طبیعی، مدیرکل بازرسی استانداری هرمزگان، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان و روسای بازرسی 8 استان جنوبی برگزار شد .
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی کشور- معاون بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگلبان با تاکید بر رویکرد پیشگیرانه اداره بازرسی اظهارکرد: رویکرد این اداره اجرای درست قانون و پیشگیری از تخلف است.
ابوالقاسم حسین پور بیان کرد: استان هرمزگان ظرفیت مشارکت بسیار بالایی دارد و این مشارکت بروز و نمود خوبی را در کشور دارد و باید جنبه های مختلف این امر از جمله حضور مروجین و محافظان آموزش دیده در بحث حفاظت تقویت شود.
وی افزود: در اداره بازرسی حفط کرامت مردم اعم از شاکی و ارباب رجوع باید در اولویت قرار بگیرد، چرا که بازرسی آخرین امید یک ارباب رجوع است و با رعایت عدالت و رازداری باید در احقاق حق مردم و انفال کوشید.
حسین پور ضمن تاکید بر تسهیل تسریع و دقت در پاسخگویی خاطرنشان کرد: اداره بازرسی در راستای سیاست ارتقا سلامت نظام اداری و صیانت از حقوق مردم موظف است در امر پاسخگویی به مکاتبات در اسرع وقت پاسخ های مربوط به کلیه گزارشات و مکاتبات را تنظیم و ارسال نماید.
معاون دفتر بازرسی سازمان منابع طبیعی در ادامه افزود : یکی از گلوگاه های تخلف و فساد بحث کاداستر اراضی ملی است که باید به شدت و با حضور میدانی و عملیاتی عوامل بازرسی مورد رصد و پیگیری قرار گیرد.
وی عنوان کرد: نظارت بر تحقق تکالیف برنامه هفتم مد نظر بازرسی است، زیرا این تکالیف جزو سیاست های دولت بوده و مراجع نظارتی نیز تعهدات برنامه هفتم را برای دستگاه ها آغاز کرده اند.
در ادامه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان گفت: استان هرمزگان دارای شرایط اقلیمی سخت و شکننده است اما استانی در حال توسعه است و سرمایه گذاری در آن بسیار زیاد است و این امر اهمیت زمین در این استان را بسیار بالا برده و به تبع آن صیانت از انفال بسیار سخت و حساس شده است . در عین حال اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان در تلاش بوده تا جایی که در چارچوب قانون باشد زمین را برای سرمایه گذاری اختصاص دهد.
سیدمحمد نورموسوی با اشاره به اینکه در سال گذشته استان هرمزگان در طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت در در سه بخش دولتی، متولیان و صاحبان صنایع (که تولیدکننده کربن و آلایندهها هستند) و مردم ۶و نیم میلیون اصله نهال کاشته شد ، افزود: در سال جاری نیز تاکنون یک میلیون ۶۰۰هزار اصله نهال با کمک جوامع محلی تولید شده است.
وی اظهار کرد: اسناد کاداستر حریم 60 متری سواحل اخد شده است و دیگر هیچگونه واگذاری انجام نخواهد گرفت تا مردم بتوانند با آسودگی خاطر از سواحل استان بهره ببرند.
مدیرکل منابع طبیعی استان هرمزگان تاکید کرد: مهمترین اولویت منابع طبیعی هرمزگان حفاظت و صیانت از اراضی ملی و انفال است که با توجه به حضور نیروهای یگان حفاظت در عرصه و مشارکت همیاران و مردم بیشترین محافظت و صیانت را از اراضی ملی داریم.
وی با تاکید بر مشارکت مردم در عرصه های مختلف منابع طبیعی خصوصاً در بخش آبخیزداری تصریح کرد: حضور خیرین آبخیزداری در غرب استان و شهرستان بستک با احداث اولین پارک آبخیز نشان داد که میزان مشارکت های مردمی در استان بسیار بالاست همچنین در بشاگرد این مشارکت مردم در تامین مصالح و ساخت سازه ها که باید بتوانیم از این ظرفیت استفاده کرده و با همیاری و همراهی مردم از عرصه های طبیعی به خوبی صیانت کنیم.
موسوی اضافه کرد: کار بازرسی بسیار حساس و سنگین است و لازم است چارت سازمانی اداره بازرسی تقویت شود و تعداد کارشناسان آن بیشتر شود.
وی بیان کرد : مدیریت عملکرد و بررسی های دقیق و درست اداره بازرسی باعث سهولت و شفافیت امور اداره کل و معاونت ها شده است.
در ادامه، مدیرکل بازرسی استانداری هرمزگان ضمن تشکر از مدیرکل منابع طبیعی این استان افزود: در زمان مدیریت ایشان، ما کمترین شکایت و نارضایتی را از مجموعه منابع طبیعی داشتیم.
حجت الاسلام والمسلمین محمد اعتمادی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در زمینه بازرسی و ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی تعامل بین بخشی بسیار خوبی ایجاد شده و در حوزه مدیریتی مشکل خاصی تاکنون پیش نیامده است.
وی اظهار کرد: در حوزه بازرسی تاکید ما بر جلب رضایت مردم و ارباب رجوع است که کمترین تنش و نارضایتی را در دستگاههای خود شاهد باشیم.
ارسال به دوست