روابط عمومی، انتظارات مردم از منابع طبیعی را در طرح یک میلیارد درخت بالا برد

تاریخ انتشار : 1403/07/08 - ساعت انتشار: ١٤:٠١ - گروه خبری : اخبار استان

سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: روابط عمومی در سطح ستاد و ادارات کل با اطلاع رسانی به موقع توانست انتظارات مردم از منابع طبیعی را در طرح یک میلیارد درخت بالا ببرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان منابع طبیعی، دکتر حسن وحید صبح امروز در هشتادوششمین جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که با حضور مدیران ارشد ستادی و مدیران کل منابع طبیعی استان ها ( بصورت ویدئو کنفرانس) برگزار شد، افزود: درخت برای پایداری اکوسیستم و جلوگیری از فرسایش خاک و چالش هایی که امروزه محیط زیست انسانی را تهدید می کند کاشته می شود.
وحید گفت: تولید و کاشت نهال تنها بخشی از وظایفی است که ما در منابع طبیعی انجام می دهیم اما مهمتر از همه نگهداشت نهال های کاشته شده است که باید از گزند آفات و حریق در امان بمانند.
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور همچنین خاطر نشان کرد:هدف اصلی منابع طبیعی احیای جنگل ها و سپس حفاظت از اکوسیستم جنگلی است تا دچار تغییر نشود.
این مسئول منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی را مبحثی مهم در فرآیند اقدامات اجرایی منابع طبیعی دانست و تصریح کرد: روابط عمومی در ستاد و استان ها با روایتگری نسبت به شرح وظایف منابع طبیعی و ابهاماتی که در این حوزه ایجاد می شود ورود کرده و بصورت شفاف برای افکار عمومی تبیین نمایند.
وحید از تشکل های مردم نهاد، همیاران طبیعت، اتحادیه ها، تعاونی ها و مرتعداران به عنوان ظرفیت های بسیار مهم در منابع طبیعی نام برد و یاد آور شد: استفاده از بند ب ماده 29 قانون دایمی کشور می تواند زمینه ساز ورود و مشارکت این تشکل ها در منابع طبیعی شود.
سرپرست سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشورهمچنین اضافه کرد: با بازدید هایی که از نهالستان های  منابع طبیعی استان ها انجام می شود شاهد قابلیت های خوبی هستیم. برخی از ادارات کل  منابع طبیعی استان ها از قدرت مشارکت پذیری بالایی برخوردارند و وجود مشارکت در منابع طبیعی می تواند به تعدیل و کاهش عوامل تخریب و شکوفایی در منابع طبیعی منجر شود.
دکتر وحید سر انجام در سخنان خود، خراسان رضوی را مثال آورد و افزود: منابع طبیعی در این استان توانست نهال های بیابانی خوبی را تولید کند و این نهال ها از رشد بسیار خوبی برخوردار هستند و می توانند برای تثبیت کانون های بحرانی بیابان زا در منطقه سرخس و گناباد منشاء اثر باشند.

 

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج