برگزاری آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی گفت: مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس با حضور مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان، مدیرکل و معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و مدیرکل، معاونین و کارکنان اداره کل و رئیس و کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اراک برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی، محمد علی عبدالهی افزود: مراسم گرامیداشت سالگرد هفته دفاع مقدس با هدف حفظ و نشر فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی بیشتر با فداکاریهای رزمندگان برگزار شد، در این مراسم حاج آقا محسنی از رزمندگان جبهه و جنگ به قرائت زیارت عاشورا پرداختند.
عبدالهی ادامه داد: برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی ویژه کارکنان اداره کل، تقدیر از برگزیدگان مسابقات، تقدیر از غلامرضا کریمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان و حاج آقا محسنی به عنوان رزمندگان دوران دفاع مقدس از دیگر برنامههای اجرا شده در این مراسم بود.
سرهنگ غلامرضا کریمی در این مراسم با بیان اینکه گرامیداشت یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست، افزود: امنیتی که امروز در کشور وجود دارد به جهت مجاهدت و رشادتهای شهدای دفاع مقدس، شهدای انقلاب و مدافعان امنیت است. در تقویم جمهوری اسلامی ایران حتی یک روز وجود ندارد که شهیدی تقدیم انقلاب نشده باشد، در پی آسایشی که هم اکنون در کشور وجود دارد در همین مرزها اتفاقات و حوادثی رخ میدهد و از خودگذشتگیهایی وجود دارد که اگر این اقدامات نباشد قطعا این امنیت وجود نخواهد شد.
کریمی با بیان اینکه امام خمینی (ره) از جبهه همیشه به عنوان دانشگاه انسان سازی یاد میکردند، بیان داشت: دفاع مقدس زمانی آغاز شد که جمهوری اسلامی یک حکومت نوپا بود که شاید یکسال از عمر خود را طی نکرده بود و استکبار جهانی در پی این بود فردی را به نام صدام انتخاب کند و دولت بعث را مقابل حکومت نوپای جمهوری اسلامی ایران قراردهد، هرچند به ظاهر تنها حزب بعث مقابل ایران بود اما در حقیقت بیش از ۳۶ کشور در حمله به ایران وحمایت از صدام نقش داشتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی تصریح کرد: دفاع مقدس شش ماه قبل از ۳۱ شهریور آغاز شد، مناقشات مرزی ایران از اوایل اردیبهشت در مناطق مختلف آغاز شد و از فاصله اردیبهشت تا شهریور ماه نزدیک به ۶۰۰ نفر در مناطق مرزی توسط رژیم بعثی به شهادت رسیدند و بیش از 2 هزار نفر در روستاها و مناطق مرزی مجروح شدند.
کریمی ادامه داد: حمله رسمی رژیم بعثی به کشور ایران از زمانی آغاز شد که صدام ملعون دستور حمله به خاک ایران اسلامی را صادر کرد و قصد داشت بخشی از خاک عرب نشین ایران را به عراق الحاق کند اما صدام این موضوع را به گور برد و این یکی از همان وعدههایی بود که معمار کبیر انقلاب به آن اشاره داشتند.
وی عنوان کرد: از ۳۱ شهریور به طور مستقیم دفاع مقدس شروع شد، در این دوران جمهوری اسلامی که یک کشور نوپا بود در شرایطی به سر میبرد که حتی یک ارتش سازماندهی شده نداشت، دشمن به وضعیت داخلی کشور ایران اشرافیت داشت و به کشور ما حمله کرد، در آن دوران سپاه یک نهاد انقلابی برخواسته از نظام مقدس جمهوری اسلامی بود و کسی تصور نمیکرد سپاه بنا دارد به عنوان یک نیروی مقتدر در منطقه باشد و امروز به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای اقتدار جمهوری اسلامی و به عنوان شمشیر ولایت در اختیار نظام باشد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی افزود: آن چیزی که در حوزه دفاع مقدس مهم است هجمهای بود که در همان مقطع بر علیه فرماندهان عالی و امام راحل وجود داشت، از ابتدای انقلاب تاکنون فتنههای زیادی علیه نظام وجود داشت و سعی داشتند با این اقدامات تاثیر منفی در کشور بر جای بگذارند اما ملت با بصیرت ایران توانستند فتنهها را پشت سر بگذارند و هیچ کدام از فتنهها نتوانست خللی در دفاع مقدس ایجاد کند.
کریمی عنوان کرد: جنگ تحمیلی را کشورهای استکباری و فردی خبیث و نادان مانند صدام علیه ایران آغاز کردند و ملت ما فقط دفاع کردند به همین جهت به دفاع مقدس مشهور است، امام راحل فرمود جنگ نباید در اینجا متوقف شود و باید مشخص شود متجاوزگر چه کسی بوده است و خسارتی که به کشور وارد شده بازگشت داده شود؛ هرچند قابل جبران نبود، همچنین در صحنه بینالملل باید ثابت میشد کشور جمهوری اسلامی تجاوزگر نبوده بلکه از کشور خود دفاع کرده است.
وی ادامه داد: مهمترین دستاورد دفاع مقدس این بود که به عنوان الگویی برای آزادی خواهان جهان شد، اگر دفاع مقدس نبود جبهه مقاومت هم به وجود نمی آمد، امروز شرایط رژیم صهیونیستی در منطقه بسیار سخت است و به وضعیت سیاسی بحرانی دچار شده و این الگوی موفق برگرفته از دفاع مقدس و خون شهدا است، قطعا به زودی شاهد سرنگونی رژیم صهیونسیتی خواهیم بود.
حاج آقا محسنی از پیشکسوتان دفاع مقدس در این آیین افزود: جبهه یک مرکز و یک دانشگاه برای تربیت جوانان و نوجوانان سرزمین بود، این تربیت اثر خود را در کشور و بین مردم و خانوادهها نشان داد و حقیقتا جبهه و جنگ ما دفاع مقدس بود. رزمندگان در دوران دفاع مقدس با جان و دل از کیان مملکت محافظت کردند.
وی با بیان اینکه صمیمیت، برابری، برادری، عشق به یکدیگر، ایثار و از خودگذشتگی در جبهه و جنگ معنا پیدا کرد، گفت: دفاع مقدس فرصتی برای رشد بلوغ و نبوغ جوانان مملکت بود، برخی از جوانان کشور در فضای جبهه و جنگ به لحاظ فکری و کار طراحی جنگ و نظامی رشد پیدا میکردند که یکی از این افراد شهید حسن باقری بود که وقتی به عنوان روزنامه نگار جمهوری اسلامی در حلقه حضور پیدا کرد مجروح و طراح عملیات بیت المقدس شد.
محسنی در بخش دیگری از سخنان خود به خاطره گویی از دوران جبهه و جنگ و شهیدانی چون مرحمت بالا زاده نوجوان 11 ساله اردبیلی که حکم جهاد خود را از دستان مقام معظم رهبری گرفت تا خاطرات شهید عبدالحسین برونسی، شهید ابراهیم هادی و ... پرداختند.
ارسال به دوست