تاکید استاندار مرکزی بر تلاش شبانه‌روزی برای جبران عقب افتادگی ها

تاریخ انتشار : 1402/08/24 - ساعت انتشار: ٢٠:٥٥ - گروه خبری : اخبار استان

استاندار مرکزی بر لزوم تلاش شبانه‌روزی برای جبران عقب افتادگی‌ها تاکید کرد و گفت: با طیف وسیعی از کارهای عقب افتاده روبرو هستیم

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مرکزی به نقل از ایسنا، فرزاد مخلص الائمه امروز، ۲۴ مهرماه در همایش هم اندیشی روسای شوراهای اسلامی استان مرکزی اظهار کرد: سال گذشته حدود ۷۷۰ سفر شهرستانی توسط مدیران استان انجام شد و امسال قطعا این تعداد سفر افزایش می‌یابد. این جلسه قطعا به اشراف بیشتر بر مسائل و مشکلات و اولویت‌ها منجر می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعا این جلسات به وحدت رویه و درک مشترک نسبت به مسائل اقصی نقاط استان کمک می‌کند و باید این فرصت‌ها با ارائه پیشنهادات همراه باشد.

مخلص الائمه با بیان اینکه در استان با طیف وسیعی از کارهای عقب افتاده روبرو هستیم، گفت: این شرایط دست و پای سیستم اداری را بسته است به شکلی که در حسرت اتفاقات جدید برای آینده مانده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه عموما موضوعات درگیر وزن گذشته، فشار حال و کشش آینده است، افزود: دولت سیزدهم با وجود اینکه عامل بروز و وجود مسائل و مشکلات نیست، اما مسئول حل آنهاست و باید در جهت حل آنها تلاش کنیم. مسلما جلسات این چنینی به شناسایی دقیق مسائل، اولویت بندی صحیح و پیدا کردن راهکارهای مناسب کمک شایانی دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: مدیران استان باید خدمتی شبانه روزی داشته باشند و بدون توقف و تعطیلی امور را پیش ببرند تا ضمن جبران عقب افتادگی‌ها، چند گام به سمت جلو بردارد در غیر این صورت جایی در دولت نخواهند داشت.

استفاده از دانش و ظرفیت نیروهای بومی محلی در حفاظت از منابع طبیعی

عبدالحسین محمدی مدیرکل منابع طبیعی استان مرکزی نیز گفت: یکی از عوامل مهم در جهت تحقق اهداف مرتبط با حفاظت و ترویج منابع طبیعی استفاده از نیروهای بومی هر منطقه است که شوراها و دهیاران می‌توانند نقش مهم و بسزایی را در این حوزه ایفا کنند.

وی با بیان اینکه جلب مشارکت های مردمی، استفاده از دانش و ظرفیت نیروهای بومی محلی بسیار ضروری، مهم و موثر در حفاظت از منابع طبیعی است، گفت: حفظ منابع طبیعی به عنوان یک سرمایه ملی زمینه‌ساز توسعه پایدار است چرا که منابع طبیعی متعلق به مردم است و شوراها به عنوان نمایندگان مردم برای ارتباط با دستگاه‌های اجرایی در راستای جذب مشارکت مردم در حفظ و نگهداری منابع طبیعی نقش اثرگذاری دارند.

محمدی با اشاره به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور و سهم استان از این طرح، افزود: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در کشور و استان پویش‌های بذر کاری و نهال‌کاری در حال اجراست و اعضای شورای اسلامی می‌توانند جهت توسعه فضای سبز و ایجاد پارک جنگلی و بوستان‌های شهری و روستایی عرصه مورد نیاز را در اراضی ملی با مشخص کردن نقاط جغرافیایی UTM به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان معرفی کنند تا در قالب ماده ۳ قانون حفاظت در اختیار قرار بگیرد و برای درختکاری در عرصه‌های در اختیار با ارائه درخواست کتبی به ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان در فصل درختکاری نهال رایگان فضای سبزی و جنگلی تحویل بگیرند.

به گزارش ایسنا؛ در این جلسه در حوزه منابع طبیعی، موضوعات رسیدگی به پرونده‌های رفع تداخلات در شهرستان زرندیه و اصلاحیه طرح جدید پارک جنگلی ۱۵ خرداد شهرستان دلیجان مطرح شد.


نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج